Om klubben

Morsø Fotoklub er en forening, der er stiftet af fotoentusiaster fra Mors, Thy og Salling i 2007. Klubben har eksisteret siden 1999, og i 2007 blev der stiftet forening. Klubben har base Spurvevej 2 i Nykøbing

Medmindre andet er aftalt, afholdes der klubaften hver anden torsdag kl. 19:00 i ulige uger. Udover almindelig klubaften med varierende tema, sker det også at vi tager på fototur i weekenden.

Målet med klubben er at give medlemmerne mulighed for at udvide deres viden og erfaring indenfor fotografiets verden i en afslappet og hyggelig atmosfære. Klubbens 27 medlemmer spænder vidt i både alder, erfaring og interesseområder. Nogle fotograferer mest fugle, andre landskab o.s.v. Nogle har store teleobjektiver, andre har ingen. Nogle har fotograferet i mere end 30 år, andre mindre end 1 år – men vi har én ting til fælles; interessen for at fotografere. Og ikke mindst interessen for at blive bedre.

Er du fotointeresseret, og kunne du tænke dig at dele din interesse med andre, så er du meget velkommen til kontakte os. Du må også gerne bare møde op til en klubaften og se hvad det går ud på.

Det er vigtigt at pointere, at der ikke stilles krav til erfaring, viden eller udstyr.