Booking af studie

Morsø Fotoklub har et studie med flashanlæg og baggrundspapir Der er 2 stk. 400 mw og 2 stk. 600 mw flash. Dertil hører naturligvis stativer, paraplyer, softbox, reflektorer og bicelle. Studiet er i øjeblikket gratis for betalende medlemmer. Men du skal først have et kursus i at bruge det. [upme_private] Du skal booke dig på kalenderen her. Hvis datoen er låst, er studiet optaget. Studiet behøves ikke være optaget hele dagen, kalenderen kan kun vise en tid pr. dag. Kontakt admin så finder vi ud af, om datoen kan deles.
Koden til døren, gives til personen efter at man har modtaget undervisning i fotostudiet.

Et lille suk.

Der bliver brugt alt for meget baggrundspapir i forhold til, hvor meget studiet bliver brugt. Det er ikke nødvendigt at trække papiret 5 meter ud fra væggen for at fotografere én eller to personer. Det er nok med 1 – 1½ meter til baggrunden, så 2 meter er mere end rigeligt. Hvis man skal fotografere en større gruppe skal der selvfølgelig bruges mere.

Hvis man  ikke skal have benene med, er det slet ikke nødvendig at trække papiret helt ned til gulvet.

Og der må godt være fodaftryk på papiret. Det er nemt at fjerne med Photoshop men filtret Median. Gå ind i filter/Noise/Median. Hvordan det så foregår kan man se på Youtube her. Den er på engelsk, men er nemt at følge med i, selvom det er mange år siden de fleste af os har lært engelsk. Ellers  arrangerer vi gerne en demonstration.

Median

Kalender er ved at loade...

[/upme_private]