Klubaften

Seneste aktivitet i galleriet
Studieaften

27. marts 2017 // 0 Comments

På torsdag d. 30. skal vi afprøve mulighederne i studiet. Vi skal tage portrætter (af hinanden) og prøve produktfotografering. Det skal nok blive en lærerig aften.

Turen går til Doverodde

19. juni 2016 // 0 Comments

Da det jo som bekendt er Skt. Hans på torsdag, har vi lavet en “erstatningsaften” på lørdag til det smukke område omkring Doverodde Købmandsgaard. I Købmandsgården er der forskellige muligheder. Der er udstillinger i det gamle pakhus, der også er seværdig i sig selv, og man kan tage op i den 42 meter høje silo, hvorfra der er en storslået udsigt. Det skal betales entré, 50 kroner vistnok, der gælder begge steder. Man kan også nøjes med siloen alene, det koster 30 kroner.  Man kan også gå en tur i byen eller havnen, og endelig kan man tage til Oldtidshøjene i Ydby, hvis man hellere vil det. Her kan man evt. slutte dagen af.  Vi er godt klar over, der nok ikke kommer så mange. […]

Torsdag den 9. juni

7. juni 2016 // 0 Comments

Vi mødes ved Lodbjerg Fyr  kl. 19. Derefter kører vi til det nærmeste sted, hvor vi kan komme ned til stranden.Husk kaffe eller vand.

Klaus Madsen

28. marts 2016 // 0 Comments

På torsdag får vi besøg af Klaus Madsen. Klaus har været fotograf hele sit liv. Udlært ved Nedergaard Foto i Nykøbing, dernæst portrætfotograf ved Fotomagasinet i Thisted. Så fik han eget atelier som portræt og altmuligfotograf i Thisted, og herefter mange år pressefotograf hos Thisted Dagblad. Her stoppede han for ca. 6 år siden, men inden havde han startet sin egen hjemmeside, Navnligthy , som han stadig leverer stof til (næsten) en gang i ugen. Klaus vil komme omkring komposition og retorik i billeder. Du kan roligt se frem til en god og lærerig aften.

Udflugt til Dollerup

28. maj 2015 // 1 Comment

Tiden nærmer sig hurtigt, hvor vi skal til Dollerup Bakker/ Hald Sø, og foreløbig har jeg hentet en masse på turistkontoret, som jeg sætter mig til at studere. Men dette er fast: Vi samles lørdag den 6. juni kl 8:30 i Fotoklubben til morgenkaffe og en lille snak om, hvordan man gør. Kørsel kan man evt. aftale indbyrdes inden dagen. Jeg vil forsøge at have et bitte program klar til os senest den dag. Frokosten medbringer man selv. Jeg bestiller morgenbrød til os, dog vil jeg bede jer om at tilmelde jer, så jeg ved, hvor meget, jeg skal tage med til os. OBS til alle: brug for fremtiden denne mailadresse: henny-hansen@hotmail.com Bedste hilsner Henny 97741314