Ikke kategoriseret

Seneste aktivitet i galleriet
Julefrokost

1. december 2021 // 0 Comments

I disse coronatider, og i øjeblikket er mange af os også sneet inde, er det svært at planlægge noget. Vi vil alligevel prøve at afholde julefrokost næsten klubaften d. 9. december i klubben. Men vi skal have svar hurtigst muligt, faktisk senest fredag d. 3, af hensyn til maden Det er for klubbens medlemmer med påhæng. Klubben betaler for medlemmerne, men påhæng skal betale kr. 125. Vi håber, mange vil deltage. Men bestyrelsen påberåber sig ret til at aflyse, hvis tilslutningen bliver for lille. Men altså, svar senest fredag på mail her

Gamle billeder

23. november 2021 // 0 Comments

På torsdag skal vi se på gamle fotografer og deres billeder. Mere elle mindre kendte. Og nogle  nyere, men hovedvægten bliver gamle. Der er mange at vælge mellem! Jeg vil tage en del med, og de bliver jo efter min smag, men hvis du har nogle favoritter, er du meget velkommen til at tage dem med på en usb stik. Næste gang er jo så sidste gang inden jul, og der plejer vi jo at holde en lille julefrokost. Nu er der jo ingen der ved, hvordan verden ser ud der, men du kan da begynde at tænke over det. Det er d. 9. december, og vi skal have tilmelding nogle dage før, men du skal nok høre nærmere.

Torsdag er Photoshop aften

9. november 2021 // 0 Comments

Der er lige kommet opdateringer til Photoshop og Lightroom. Det gør der jævnligt, og mindst en gang om året er de så store, der kommer nye funktioner og muligheder i dem.  Der er vist ikke mange, der har styr på alt det nye. Det skal vi se på på torsdag, Og måske også gamle funktioner, der ikke er så kendt. Det er op til os selv. Kom og del din viden!

Sommerferie-, og andre, billeder

11. oktober 2021 // 0 Comments

Til fotoklubben på torsdag skal vi se billeder. Dine og mine. Og måske nogle af mere eller mindre kendte fotografer. Det er så længe siden vi sidst har set hinandens billeder, at der må være mange at vise frem for os. Så læg billeder på en usb-stik så vi kan se og snakke om dem. Hvis der ikke er nok at fylde aftenen ud med, tager jeg nogle med fra gamle og kendte fotografer. Ellers venter vi med dem til en anden gang.

Fotoklub: Restauration af gamle billeder

27. september 2021 // 0 Comments

Klubaften torsdag d. 30. september handler om restauration af gamle billeder. Kim siger: Torsdagens emner er restauration af gamle billeder og lidt om Topaz sharpening (og nok også lidt Noise Reduction). Hvis nogen har gamle billeder vi skal prøve at restaurere, så tager jeg gerne min scanner med. Find også gerne digitale billeder der har støj, eller er uskarpe. Det er sjovest at lave forsøg med “the real deal”

Fotoklub torsdag.

31. august 2021 // 0 Comments

Vi tager på udflugt torsdag d. 2. september. Vi mødes ved Tæbring Kirke kl. 19, og går en tur derfra. Kirken ligger på Præstegårdsvej 2, 7900 Nykøbing M. Jeg har aldrig selv været der, så billederne her er fra deres hjemmeside. Vi har lavet program for resten af året. Det vil blive lagt på hjemmesiden snart.

Så starter fotoklubben igen

12. august 2021 // 0 Comments

Så starter vi i fotoklubben igen. Efter corona og sommerferie mødes vi i fotoklubben d. 19. august. Det er efterhånden længe siden, vi er mødtes, så vi starter stille og roligt op med at snakke om hvad vi skal i fremtiden. Til almindelig klubaften, eller ualmindelig? Og generalforsamling. Tag også dine bedste billeder med på en usb stik. med din bedste høst fra i år, men måske også fra sidste år. Det er op til dig. Lad os få en god start på år 1 efter corona.

Generalforsamling torsdag d. 27. maj

18. maj 2021 // 0 Comments

Som tidligere skrevet, afholder vi generalforsamling i klubben torsdag d. 27. maj klokken 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne Der vil være lidt til gangen, 3 madder og div. drikkevarer, så spis ikke for meget hjemmefra. Af hensyn til indkøb skal du tilmelde dig senest tirsdag d. 25. maj til morsoefotoklub@gmail.com. Nye medlemmer er også velkomne! Og husk at overholde coronaregler på dagen, mundbind og coronatest.  

Klubaften og generalforsamling

26. april 2021 // 0 Comments

På  torsdag, d. 29. april mødes vi på parkeringspladsen ved Hanklit til normal tid klokken 19. Hvor vi håber på godt vejr. Og hvis tiderne er til det, holder vi generalforsaming i klubben torsdag d. 27. maj. Klubben vil være vært til mad og drikke, så spis ikke for meget hjemmefra. Der vil senere komme en mere officiel indkaldelse.

1 2 3 12