Ikke kategoriseret

Seneste aktivitet i galleriet
Fotoklub torsdag.

31. august 2021 // 0 Comments

Vi tager på udflugt torsdag d. 2. september. Vi mødes ved Tæbring Kirke kl. 19, og går en tur derfra. Kirken ligger på Præstegårdsvej 2, 7900 Nykøbing M. Jeg har aldrig selv været der, så billederne her er fra deres hjemmeside. Vi har lavet program for resten af året. Det vil blive lagt på hjemmesiden snart.

Så starter fotoklubben igen

12. august 2021 // 0 Comments

Så starter vi i fotoklubben igen. Efter corona og sommerferie mødes vi i fotoklubben d. 19. august. Det er efterhånden længe siden, vi er mødtes, så vi starter stille og roligt op med at snakke om hvad vi skal i fremtiden. Til almindelig klubaften, eller ualmindelig? Og generalforsamling. Tag også dine bedste billeder med på en usb stik. med din bedste høst fra i år, men måske også fra sidste år. Det er op til dig. Lad os få en god start på år 1 efter corona.

Generalforsamling torsdag d. 27. maj

18. maj 2021 // 0 Comments

Som tidligere skrevet, afholder vi generalforsamling i klubben torsdag d. 27. maj klokken 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne Der vil være lidt til gangen, 3 madder og div. drikkevarer, så spis ikke for meget hjemmefra. Af hensyn til indkøb skal du tilmelde dig senest tirsdag d. 25. maj til morsoefotoklub@gmail.com. Nye medlemmer er også velkomne! Og husk at overholde coronaregler på dagen, mundbind og coronatest.  

Klubaften og generalforsamling

26. april 2021 // 0 Comments

På  torsdag, d. 29. april mødes vi på parkeringspladsen ved Hanklit til normal tid klokken 19. Hvor vi håber på godt vejr. Og hvis tiderne er til det, holder vi generalforsaming i klubben torsdag d. 27. maj. Klubben vil være vært til mad og drikke, så spis ikke for meget hjemmefra. Der vil senere komme en mere officiel indkaldelse.

Tur til Eshøj torsdag d. 15.

12. april 2021 // 0 Comments

Anemonerne blomstrer, og derfor kører vi til Eshøj Plantage på torsdag. Mødested er parkeringspladsen kl. 17. Solen går ned klokken 20.30 så der bliver tid til at komme over det meste af plantagen. Det er et meget smukt sted, hvor der plejer der at være mange anemoner. For at komme til Eshøj, kører man fra Thisted mod Sennels. Lige udenfor Thisted by drejer man til højre ad Fårtoftvej  og følger den, indtil man kommer til Eshøjvej på venstre hånd. Den følger man til man når skoven, som man drejer ned i. Lige her kommer man til parkeringspladsen. Du kan læse mere om Eshøj Plantage her.

Fotoopstart

14. marts 2021 // 0 Comments

Nu vil vi prøve at komme i fotoklub igen. Udendørs. Vi mødes ved klubben torsdag d. 18. klokken 15.30. Når vi er ved at være samlet, kører vi mod syd, Sallingsund og længere, måske omkring Højris. Vi lader inspirationen, og vejret, råde. Vi ved godt det er tidligt, men solen ned halv syv, og vi skal jo lige nå at tage billeder.

Foreløbig program og indbydelse til fotoudstilling

4. marts 2021 // 0 Comments

Vi har i bestyrelsen holdt bestyrelsesmøde om genopstart af fotoklubben og salg af billeder til Arena Mors. Vi tager lige udstillingen i Arenaen først. De har bestilt 25 billeder, hvoraf de 23 skal hænge i hallen og 2 ved blod donor Mors i Sundhedshuset. De vil selv få fremstillet billederne. Betalingen for billederne vil gå i klubkassen. Fotograferne, der leverer billeder, er informeret. Hvad genopstarten angår, lægger vi forsigtig ud med 3 udendørs udflugter. Du kan læse om dem under programmet. Vi starter tidligt, da det vi gerne skal have nogle timer ud af det. Vi håber, alle interesserede kan få lejlighed til at deltage. Vi håber vi herefter kan få afholdt generalforsamlingen. Så har vi sammen med andre fotoklubber fået en indbydelse til en […]

Generalforsamling

6. december 2020 // 0 Comments

Der er ikke meget, der er gået som planlagt i år. Men hvis nu og ifald det kommer til at gå bedre efter nytår, har vi for længe siden planlagt generalforsamlingen til d. 4.  februar. Dette er ikke en indkaldelse, men kun for at I kan skrive det i kalenderen. Om det så bliver er så en anden sag, men I skal nok høre hærmere uanset. På bestyrelsens vegne Kristian

Glædelig Jul

1. december 2020 // 0 Comments

Som coronasituationen er i øjeblikket, har vi besluttet at aflyse juleafslutningen. Vi håber vi alle kan vende styrket tilbage efter nytår.

Redigering af nattefotos.

18. oktober 2020 // 0 Comments

På torsdag, d. 22. skal vi redigere i billederne, vi tog i Vigsø i tirsdags. Eller andre, hvis du har det. Og har du slet ingen, er du selvfølgelig velkommen alligevel. Har du mulighed for det, så tag selv computer med. Måske vi kan nå, at få kalibreret et par skærme også? Jeg tager ivertfald min kalibrator med.    

1 2 3 11