Articles by Per Lindegren

GOD sommer til alle!

22. juni 2019 // 0 Comments

TAK for et rigtig godt første halvår, med god opbakning til klubaftenerne. Vi har nået vidt omkring både med hensyn til teknik, og den smukke natur i Mors og Thy. Jeg håber alle vil få en rigtig god sommer, og holdt den ferie som den enkelte ønsker.  Vi er så klar med nye spændende arrangementer fra medio august. På bestyrelsens vegne Per.

Torsdag den 6. juni kl 19.00 Salgerhøj

4. juni 2019 // 0 Comments

Turen går til Salgerhøj på Nordmors. Vi mødes på P-pladsen på Salgerhøjvej, ( lille blå dråbe på kortet øverst til venstre) herfra går vi en tur i det smukke område. Husk at medbringe kaffe mm, så vi kan nyde den til solens sidste stråler går ned over Limfjorden.

Klub aften torsdag 23 maj kl 19

21. maj 2019 // 0 Comments

  Vi mødes i klubben kl 19. Vejrudsigten siger regn, så er det godt at der er planlagt billede kritik. Derfor tag nogle billeder med fra 2019, så ser vi på dem med kritiske øjne, og giver måske et godt råd. 

Tur til Stenbjerg plantage 9 maj kl 19

7. maj 2019 // 0 Comments

Vi tager til Stenbjerg plantage, for ar se på sporene efter storbranden i juni 2004. Vi mødes ved Nørhå Kirke, og fordeler os i færre biler inden vi drager på opdagelse i Stenbjerg plantage.  Vi kan slutte med kaffe på stranden ved Stenbjerg Landingsplads. 

Øvelser i Photoshop, Lightroom og Bridge torsdag 17 jan kl 19.00

14. januar 2019 // 0 Comments

Godt nytår til alle! Vi starter det nye år med workshop i Photoshop, Lightroom, Bridge. Derfor bør alle medbringe en computer med programmerne installeret. Vi vil derefter hjælpe hinanden med forskelligt i de 3 Adobe programmer, tænk lige over hvad der driller, eller om du har løsninger på ting som kan være til glæde for mange.

Generalforsamling

14. januar 2019 // 0 Comments

Der indkaldes hermed til generalforsamling torsdag d. 31. januar kl. 19.30 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Formandens årsberetning. 4. Fremlægning af klubbens reviderede regnskab. 5. Årskontingent fastsættelse. 6. Indkomne forsalg. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer, der konstituerer sig selv på første kommende bestyrelsesmøde. – Kandidater haves! 8. Valg af revisor og to suppleanter. 9. Eventuelt. Forslag om vedtægtsændringer der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.     Afmeld

Torsdag den 22 nov kl 19: Adobe Premiere Elements kursus

19. november 2018 // 0 Comments

Videoredigering med Adobe Premiere Elements:  Medbring jeres PC/Mac med programmet installeret, kan hentes her: https://helpx.adobe.com/dk/download-install/kb/premiere-elements-downloads.html#AdobePremiereElements2019 Kursus vil gennemgå disse funktioner: • Import filer • Redigering filmklip • Redigering lys, kontrast, farve • Tekst • Export video Jeg har filmklip med, men medbring gerne dine egne.  

1 2 3 4